Kinderyoga Purekids

grotere letters kleinere letters

Heerenveen – Nieuw! Vol trots kunnen wij u mededelen dat er op maandag 19 september wordt gestart met kinderyogalessen in het Yogacentrum AnnaHathaYoga te Heerenveen. Op zaterdag 17 september is er van 12.00 - 16.00 uur open dag

Bij kinderyoga staat het hebben van plezier voorop. Het gaat niet om techniek of prestatie, en dat is in deze maatschappij voor veel kinderen een verademing. Tijdens yoga werken ze aan zelfbewustzijn en zelfvertrouwen; ‘Je mag zijn wie je bent!’ Daarnaast is yoga een fijne manier om je te leren ontspannen. Door middel van concentratie- en ademhalingsoefeningen, zintuig- en ontspanningsspelletjes worden kinderen zich bewuster van hun lichaam en leren het verschil tussen spanning/ontspanning waarnemen.

De lessen sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen. Er wordt in de lessen gewerkt met thema’s, zoals seizoenen /oerwoud. Binnen een thema gaan de kinderen aan de slag met  bewegen, lichaams-, adem- en concentratieoefeningen, massage, tekenen, spelvormen, ontspanning, visualisatie- en zintuiglijke oefeningen.


Kinderyoga is voor kinderen van 2-14 jaar, er zijn verschillende leeftijd- combinatiegroepen en de lessen worden daarop aangepast. Voor meer informatie: www.annahathayoga.nl. Daar vind u de verschillende lesvormen en de lestijden. Kinderyoga op locatie is ook mogelijk. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Mob: 06-14185705 (Ingrid de Jong).

 

Vriendelijke groet,

Ingrid de Jong Mob:06-14185705